kinderdagverblijf 4kids
Brigitte & Katy
Pervijzestraat 15
8600 Pervijze (Diksmuide)
051/506 206
   info@4kids.be
 
 
Home
Opvangplan
Wie zijn wij ?
Openingsuren
Inschrijven
Opvang
Verzorging & gezondheid
Voeding  
Ouder Weetjes
(Brand)Veiligheid
Tarief
Belangrijke info
Facturatie
Foto's
 
Je hebt 2 kleine handjes,
Geef ons er allebei één,
Dan leiden we je rond tot dat
je zegt: "Ik kan het wel alleen"
Voeding

Wij streven naar gezonde, kindvriendelijke en lekkere maaltijden voor de kindjes. Ook zorgen wij voor propere handjes voor de maaltijd aanvangt. Een maandmenu hangt uit aan ons info bord in de inkom gang. Ook is er een bord aanwezig met daarop

"WAT ETEN WIJ VANDAAG"

Visueel kunt u dan ontdekken wat uw kleine spruit die dag aangeboden krijgt. Wij zorgen voor de nodige variatie en streven ook naar een gezonde evenwichtige voeding. Vandaar hebben wij gekozen voor de kindvriendelijk zaak van “Belgomaels”. Deze zaak is goedgekeurd door Kind en Gezin. Als drank krijgen de kinderen mineraal water en soep aangeboden.

  • Uw groepsopvang vraagt vooraleer u uw kleine spruit naar de opvang brengt, dat zij/hij een ontbijt heeft gehad of dat uw baby’tje het eerste flesje heeft gedronken.
  • Het is de bedoeling dat uw kindje ‘s avonds thuis nog een volwaardig avondmaal krijgt !

Voedingsschema:
  • 11 u ……………Warm middagmaal.
  • 16 u ……………Vieruurtje. (Fruit, yoghurt, koek) (Indien u uw kindje vroeger komt afhalen dient u zelf nog een vieruurtje aan te bieden aan uw kindje).
  • Voor de allerkleinsten geldt er natuurlijk geen vaste dagindeling. Wij volgen het eigen ritme van uw baby, of het ritme dat u zelf aangeeft wat de flesvoeding betreft. We vragen wel dat uw baby reeds zijn/haar eerste flesje heeft gedronken vooraleer u uw baby naar de opvang brengt.
 
copyright 2023 - Copy-Copy bvba