kinderdagverblijf 4kids
Brigitte & Katy
Pervijzestraat 15
8600 Pervijze (Diksmuide)
051/506 206
   info@4kids.be
 
 
Home
Opvangplan
Wie zijn wij ?
Openingsuren
Inschrijven  
Opvang
Verzorging & gezondheid
Voeding
Ouder Weetjes
(Brand)Veiligheid
Tarief
Belangrijke info
Facturatie
Foto's
 
Je hebt 2 kleine handjes,
Geef ons er allebei één,
Dan leiden we je rond tot dat
je zegt: "Ik kan het wel alleen"
INSCHRIJVEN:
De inschrijving en reservatie voor een opvangplaatsje voor uw kleine spruit gebeurt in alle discretie in uw groepsopvang. En dit steeds na telefonische afspraak. Tel: 051/506 206. U wordt dan vriendelijk uitgenodigd bij Bibi en Katy. (Dit gebeurt meestal 's avonds, om tijdens de dag de rusttijd te behouden voor de aanwezige kinderen). U krijgt dan de kans om 4Kids te bezichtigen en u krijgt er een uitgebreide rondleiding. Zo krijgt u als ouder de kans om kennis te maken met Bibi en Katy. Tijdens een open en persoonlijk gesprek staan wij ter uw beschikking om te antwoorden op al uw vragen.
Indien u uw kindje wenst in te schrijven wordt er vervolgens een administratief dossier opgesteld. Dit dossier omvat de schriftelijke en wederzijdse overeenkomst tussen beide partijen. Inschrijven veronderstelt akkoord te gaan met het huishoudreglement van 4kids en u te houden aan het contract. Deze mag u thuis rustig nalezen.
Bij inschrijven vragen wij een waarborgsom van 110 EURO. Deze waarborgsom dient als reserveringsvergoeding.( Deze wordt u op het einde van de opvangperiode volledig terugbetaald het daaropvolgende kwartaal en als alle facturen zijn vereffend en het huisreglement niet is geschonden.) Indien blijkt dat het huisreglement wordt geschonden of de facturen onbetaald zijn gebleven, dan wordt de waarborgsom onherroepelijk ingehouden!
Dit houdt in: Na het lezen van het huisreglement vragen wij deze te ondertekenen en opnieuw af te geven aan 4Kids. Het huisreglement kunt u altijd opzoeken op de website van 4Kids.
  • Het huisreglement, opvangplan, inlichtingenfiche en medische fiche
  • Het ontvangstbewijs van de waarborg = 110 EURO
  • Duidelijke uitleg over IKG-Info en opvang bestellen = opvang betalen
  • Uitleg Korfjes. (Gerechtvaardigde opvang en ongerechtvaardigde opvang)
  • Afwezig/ziekte
  • Kindcode (wordt overhandigd aan 4Kids voor de eerste opvangdag)
Indien er geen plaatsje vrij is om uw kindje op te vangen werken wij met een wachtlijst. 4Kids zal zijn uiterste best doen om zo dicht mogelijk aan te leunen bij de wensen van de ouder.
 
copyright 2023 - Copy-Copy bvba